Despre noi

Povestea noastră

DNN MARAG DISTRIBUTION a fost înființată în anul 2014, ca parte a unui proiect al companiei Danone, de externalizare a Departamentului “Vânzări către segmentul de clienții tradiționali” (TT). Acesta fiind și primul nostru partener în activitatea de distribuție a produselor lactate.

Începând cu anul 2015 extinderea companiei a căpătat noi dimensiuni. Am reușit să ne extindem zona de vânzare pe întreg teritoriul județului Argeș și să ne completăm portofoliul de brand-uri cu companii precum Mizo, Negro și Gordon.

Și nu ne oprim aici. Începem anul 2019 cu acoperire totală pe o nouă zonă de distribuție, și anume Județul Olt. Viziunea noastră este de a livra produse de calitate pe zona de sud a României.

Misiunea noastră

Principalul nostru obiectiv este să oferim produse de cea mai bună calitate, de la furnizori renumiți atât pe plan national cât și internațional, asigurând cele mai accesibile prețuri de pe piață, oferind astfel clienților noștri șansa dezvoltării unui business de succes.

Valorile noastre

Orientare către client
Succesul clienților noștri este și succesul nostru, de aceea toate deciziile noastre sunt bazate pe necesitățile acestora. Doar lucrând împreună ne putem atinge obictivele.

Profesionalism
Prin profesionalism DNN MARAG DISTRIBUTION înțelege asumarea angajamentului pentru o dezvoltare continuă. Instruirea și calificarea angajaților noștrii este o grijă permanentă cu scopul de a duce la îndeplinire sarcinile cu competență și integritate. De asemenea, spiritul de echipă este esențial pentru a asigura parteneriate și colaborări de lungă durtă.

Transparență
Pentru compania noastră, transparența este un element important al bunelor practici în afaceri. Aceasta este regula de aur pentru sustenabilitatea oricărui business.

Despre noi 1

Deții un magazin și ai nevoie de produse lactate sau preparate din pește?

Despre noi 2

Contactează-ne acum la numărul de telefon: